Meest verkochte scherm van NL De allerscherpste prijs Ervaren monteurs Direct leverbaar
20-1-2024

Perfecte zonwering voor thuis

Ontdek de perfecte zonwering voor jouw huis!

Al sinds 1978 zijn wij gepassioneerd bezig met zonwering. Onze ervaring en expertise hebben ons geholpen om de meest diverse zonweringsprojecten in Nederland te realiseren. Of het nu gaat om het beschermen van je huis tegen fel zonlicht of het creëren van een comfortabele buitenruimte, wij zijn er om jou te helpen.

Knikarmschermen bieden niet alleen praktische voordelen, maar ze brengen ook een gevoel van vrijheid en flexibiliteit in je leven. Stel je voor: met een eenvoudige beweging kun je schaduw creëren waar je maar wilt, waardoor je buitenruimte direct aangenamer wordt. Het beste van alles is dat ons team van ervaren monteurs binnen slechts 10 werkdagen jouw elektrische knikarmscherm vakkundig kan plaatsen, tegen de scherpst mogelijke prijs.

Maar wat zijn knikarmschermen eigenlijk? Zoals de naam al doet vermoeden, maken knikarmschermen gebruik van armen die zich in- en uitvouwen bij het openen en sluiten van het scherm. Ze staan ook bekend als terrasschermen en rollen bijna horizontaal uit, waardoor ze een effectieve bescherming bieden tegen de zon.

Wij bieden meer dan alleen een product. Bij ons krijgt iedereen persoonlijk advies op maat. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Daarna helpen wij je bij het kiezen van het knikarmscherm dat perfect bij jouw en jouw huis past. Ons advies gaat verder dan alleen de esthetiek; we kijken ook naar technische aspecten om ervoor te zorgen dat het scherm goed functioneert en past bij de kenmerken van jouw gevel.

Wil je onze collectie bekijken of persoonlijk advies krijgen? Kom dan langs in onze showroom, waar je verschillende opties kunt zien en voelen. We staan klaar om jou te helpen de ideale zonweringoplossing te vinden, zodat je optimaal kunt genieten van jouw buitenruimte.

Terug naar overzicht

Vraag een offerte aan

Offerte op maat of zit je keuze er niet bij? Wij kunnen nog veel meer!

Met een showroom van ruim 1000m² kunnen wij in al je zonwering- en overige woonwensen voorzien.
Ga naar www.dewoonzaken.nl of kom gewoon eens langs op de Lijnbaan 43 in Heemskerk!


Contact

Klanten aan het woord