Meest verkochte scherm van NL De allerscherpste prijs Ervaren monteurs Direct leverbaar
08-03-2024

Montage

Maak het monteren van jouw knikarmscherm een fluitje van een cent!

Het monteren van een knikarmscherm lijkt misschien eenvoudig, maar toch is het verstandig om de gebruiksaanwijzing niet meteen tot oud papier te promoveren. Om ervoor te zorgen dat het scherm perfect aan jouw gevel hangt, raden wij aan om te werk te gaan zoals onze nauwkeurige monteurs dat doen. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je een prachtig zonnescherm aan je gevel hebt hangen waar je jarenlang van kunt genieten.

Gelukkig heb je niet veel gereedschap nodig om het zonnescherm te monteren. Via onze instructievideo laten we je zien welke materialen je zelf nodig hebt en welke materialen wij aanleveren. Daarna is het een kwestie van doen!

Ben je misschien zelf toch niet zo handig, of geef je gewoon de voorkeur aan dat wij jouw zonnescherm ophangen. Dat is natuurlijk mogelijk. Onze monteurs werken ook volgens het instructieboekje en nemen de tijd om het scherm zorgvuldig in te meten en te installeren, zodat je zeker weet dat het perfect wordt geplaatst.

Onze knikarmschermen zijn voorzien van handige functies die het comfort optimaliseren. Met de afstandsbediening van Somfy kun je het scherm eenvoudig automatisch uitdraaien. Voor nog meer gemak kun je het zonnescherm zelf bedienen via een handige app op je smartphone.

Kortom, met onze hulp wordt het monteren en installeren van jouw knikarmscherm een fluitje van een cent, of je het nu zelf doet of ons ervaren team inschakelt. Waar wacht je nog op? Maak van jouw buitenruimte een oase van comfort en bescherming tegen de zon met een prachtig knikarmscherm van ons.

Terug naar overzicht

Vraag een offerte aan

Offerte op maat of zit je keuze er niet bij? Wij kunnen nog veel meer!

Met een showroom van ruim 1000m² kunnen wij in al je zonwering- en overige woonwensen voorzien.
Ga naar www.dewoonzaken.nl of kom gewoon eens langs op de Lijnbaan 43 in Heemskerk!


Contact

Klanten aan het woord