Meest verkochte scherm van NL De allerscherpste prijs Ervaren monteurs Direct leverbaar
21-1-2024

Ibiza Plus zonwering

Ontdek de ultieme zomerbescherming met onze Ibiza Plus zonwering

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van de hoogwaardige Ibiza Plus zonwering. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen, waaronder 450, 500 en 550 cm, zodat je altijd een perfecte pasvorm vindt voor jouw buitenruimte. De zonneschermen worden elektrisch aangestuurd.

Uitgerust met een gesloten cassette, een krachtige Somfy motor en een handige afstandsbediening, biedt onze Ibiza Plus zonwering optimale bescherming tegen de zomerzon. Of je nu geniet van een ontspannen middag op het terras of een gezellige barbecue organiseert met vrienden, met onze zonwering blijf je comfortabel en koel.

Onze Ibiza Plus zonneschermen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je altijd een stijl vindt die perfect bij jouw huis en persoonlijke voorkeuren past. Voor degene die een uniek ontwerp willen, bieden wij op maat gemaakte Ibiza zonneschermen. Zo kun je jouw zonnescherm volledig aanpassen aan jouw wensen, inclusief kleuren, afmetingen en bedieningsopties van Somfy.

Al onze zonneschermen worden geleverd met een royale garantie van 5 jaar, zodat je met een gerust hart kan genieten van jouw investering. Dus waar wacht je nog op? Laat de zomer maar komen en geniet van ultiem comfort en bescherming met onze Ibiza Plus zonwering!

Terug naar overzicht

Vraag een offerte aan

Offerte op maat of zit je keuze er niet bij? Wij kunnen nog veel meer!

Met een showroom van ruim 1000m² kunnen wij in al je zonwering- en overige woonwensen voorzien.
Ga naar www.dewoonzaken.nl of kom gewoon eens langs op de Lijnbaan 43 in Heemskerk!


Contact

Klanten aan het woord